Trevligt svar från Kulturskolechefen…

Samtidigt som jag i förra inlägget raljerade lite över den”senkomna broschyren” från Kulturskolan sände jag ett mail till kulturskolechefen Fred Sjöberg med en fråga hur det blivit så att där i broschyren gjordes ”reklam” för tillställningar som redan ”gått av stapeln”.

Låt mig säga så här – jag har inte varit bortskämd med respons på mina frågor jag tidigare sänt till ”ansvariga inom kommunen”. Men på senare tid har det blivit mycket bättre.
Vilket jag gärna vill berätta genom att visa dig det trevliga svarsmejlet jag fick från Fred Sjöberg:

Tack för ditt mail och ditt inlägg på nattgöken som jag läst.
Först och främst är det roligt att notera att du tagit del av vår broschyr. Din fråga om distribution är befogad och hänger helt enkelt ihop med att den skulle distribueras i tillsammans med Vingåker för Dig. Det aktuella numret kom ju nu och därför kom den först också nu i din brevlåda.

Kulturskolan vill gärna vara mera synlig i Vingåker än tidigare och jag valde helt enkelt att ta med några evenemang som redan skulle vara genomförda när broschyren kom ut.

Vi ser broschyren dels som ett tidsdokument som visar vad som hänt och kommer att hända men också röner vi en förhoppning att några ungdomar vill komma till oss på kulturskolan och deltaga i några av de kulturella aktiviteter som vi kan erbjuda. Att broschyren kan ge lite inspiration.
Men vi vill också gärna visa Vingåkersborna vad vi håller på med i Kulturskolan och inbjuda till att komma som publik vid de kommande tillfällena i vår. Missa inte 18 maj med Dan Bornemark och alla underbara 450 förskolebarn. Det tror vi blir en fantastiskt upplevelse.

Till sist är det ju så att man har olika tycke och smak och så skall det vara.
 Kulturskolan försöker att göra vad den kan med de medel som står till buds.
Tack än en gång för ditt mail
Bästa hälsningar
Fred Sjöberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s